Munkagépek

Flottamenedzsment és üzemanyag fogyasztásmérés

Az Ön által kiszámolt betonmennyiség kevésnek bizonyul az építkezésen?

Alkalmazottai tudják a magyarázatot, ráadásul Önnek is bármikor megfelelő válasszal tudnak szolgálni.

Egy-egy részmunka elvégzése mindig kicsúszik a határidőből?

A megművelendő terület tárcsázása feltűnően sokáig tart?

A munkagépek üzemanyagát túl sűrűn kell pótolni?

Költségei növekedésének több oka is lehet, az egyik legfőbb, hogy munkatársai nem megfelelően végzik tevékenységüket. Indokolatlan járműhasználat, feketefuvar, falsul vezetett munkaidő elszámolás és még sorolhatná velünk együtt a lehetséges visszaélési módokat.

Egy olyan nyilvántartó és nyomkövető rendszert ajánlunk Önnek, mellyel kényelmesen, akár otthonról is ellenőrizheti alkalmazottait. Járműkövetési rendszerünkben összefoglalva találja a munkaerő-, üzemanyag- vagy gázolaj managementet és integrálhatja azt akár saját vállalatirányítási rendszerébe is.

A műholdas flottamenedzsment segítségével hatékonyan koordinálhatja a munkavégzést, ellenőrizheti a céges járművei által megtett útvonalakat, a valóban munkával töltött időt, sőt kontrollálhatja az üzemanyag fogyását is.

A flottakövető rendszer segítséget nyújt a munkagépekkel, mezőgazdasági gépekkel rendelkező társaságok számára a munkaidő nyilvántartás és a fogyasztásmérés terén, a sofőrök elszámolásában.

Megrendelőinek néhány gombnyomással elkészítheti a kért munkanaplót, vagy tájékoztathatja őket a munkafolyamat pillanatnyi állásáról. GPS műholdas nyomkövetés segítségével ellenőrizheti, hogy épp melyik területet műveli gépe, valóban a megrendelés szerint dolgozik-e?!

Típustól függő kialakítás, üzemanyag fogyasztásmérés Komatsu, JCB, Claas típusú gépekben. Tesztelje rendszerünket Fendt, Kobelco, Caterpillar vagy bármely más típusú munkagépében! Ellenőrizze a munkavégzést flottamanagement rendszerén keresztül!

Adminisztratív költségeinek csökkentésére alkalmazza a sofőr műszak ellenőrzést!

Szabjon gátat az üzemanyaglopásoknak, a valósnál nagyobb értékű számlák kifizettetésének! Ellenőrizze a fogyasztást az üzemanyag menedzsmenten keresztül!