Fuvarozás

Műholdas flottakövetés fuvarozó, szállítmányozó cégek számára

Előfordult már, hogy alkalmazottja nem szállította le a megrendelt fuvart a megbeszélt időpontra és emiatt partnere elégedetlen volt?

Volt már olyan érzése, hogy ugyanazon útvonal minden egyes alkalommal más-más időt vett igénybe?

Ráncolta már össze szemöldökét az üzemanyag- vagy a telefonszámla láttán?

Bizonyára Önben is felmerült már a kérdés, hogyan ülhetne egyszerre minden sofőrje mellett?!

Erre kínál egyszerű megoldást a műholdas flottamanagement.

Szabjon gátat az üzemanyaglopásoknak, a valósnál nagyobb értékű számlák kifizettetésének! Ellenőrizze a tankolásokat az üzemanyag menedzsmenten keresztül.

Teljeskörű InnoSped© szoftver integráció

  • A fuvarszervező program pillanatok alatt megadja az optimális jármű, sofőr, útvonal kombinációt
  • Teljesítménybér kalkuláció, teljes körű járműköltség kimutatás
  • Optimális szállítási feltételek gombnyomásra

A fuvarszervező szoftver részletei iránt érdeklődik? Vegye fel üzletkötőjével a kapcsolatot, vagy írjon nekünk!

A külföldi, és belföldi fuvarozással, szállítmányozással foglakozó cégek körében sem ismeretlen szó és tevékenység a feketefuvar. Az üzemanyaglopás és feketefuvarozás súlyos forintokat húz ki az Ön zsebéből is. A munkaerő-kontroll, illetve jármű-kontroll hiánya, vagy nem megfelelő volta miatt a cégek üzemanyagköltségei az egekbe szöknek.

Ízelítő a műholdas flottakezelés használati értékéről

Optimalizálja a fuvarok útvonalait, ezzel is csökkentve a menetidőt vagy az üzemanyag használatot!

Csökkentse kommunikációs költségeit. Ne telefonálgasson félóránként, nézzen bele GPS műholdas járműkövető rendszerébe, ellenőrizze egyszerre összes teherautóját!

Az igazán hatékony megoldást a járműkövetés bevezetése jelentheti az Ön számára is. A műholdas nyomkövetés egy rendszeren belül teszi lehetővé a jármű-, munkaerő- és üzemanyag ellenőrzést és útnyilvántartást. Egy nyomkövető rendszer, melynek segítségével Ön a nap bármely pillanatában megtudhatja, hogy járművei merre járnak és mindezt csak néhány gombnyomással.

A beérkezett adatokból különféle lekérdezési módok alapján útnyilvántartásnak is megfelelő, precíz menetlevél generálható. 
A sofőrazonosítás segítségével látható, hogy éppen ki vezeti a járművet, személyre lebontva ellenőrizhetőek a vezetési idők és munkaidő-kimutatások, sőt akár a céges- és magánutak is elkülönülten láthatók. A kimutatások természetesen több évre visszamenőleg is rendelkezésre állnak.

Tartsa magasan KPI mutatóját segítégünkkel!

Megrendelőinek néhány gombnyomással elkészítheti a kért munkanaplót vagy tájékoztathatja őket a szállítmány pillanatnyi, valós idejű pozíciójáról. Saját nyomkövetési rendszeréhez - a nagy értékű megbízások követésére - akár járművenkénti hozzáférést is biztosíthat.

Típustól függő kialakítás, üzemanyagfigyelés DAF-okban, Volvokban, Scaniákban. Tesztelje járműkövető rendszerünket MAN, Renault, Iveco vagy bármely más típusú gépjárművében! Ellenőrizze a munkavégzést flottamanagement rendszerén keresztül!