GPRS és üzemanyagfogyasztás mérése

A járműparkkal rendelkező vállalatok körében egyre elterjedtebb a munkaerő- és járműkontroll, melynek már nem csak lopás megelőző funkciója van, hanem olyan szolgáltatások is kapcsolódhatnak már a műholdas nyomkövető rendszerekhez, melyek a cég működési költségeit nagyban csökkentik. 

Ilyenek például a GPRS és az üzemanyagfogyasztás mérése, a gápjármű által megtett távolság és üzemóra mérése tehát a teljes körű munkaerő kontrol, illetve flottamenedzsment. A járművekbe épített rendszer lehetővé teszi a GRPS kommunikációt és az üzemanyagfogyasztás mérését, mely segítségével ellenőrizhetővé válik a járműflotta mozgása, működése. A GPRS és az üzemanyagfogyasztás mérése által rögzített adatok kinyomtatásával csökkenthető a járművezető adminisztrációs munkája, és nem utolsó sorban a cég működési költsége.
Webeye flottamenedzsment rendszer GPRS és üzemanyagfogyasztás mérésének funkciója segítségével olyan pontos információkat kapunk, mely lehetővé teszi a flotta helyének meghatározását és a teljes körű üzemanyagmenedzsmentet.


Kapcsolódó tartalmak

WebEye® AvlG felhasználói kézikönyv

Önnek is van megoldásunk!

WebEyeŸŸ Online felhasználói kézikönyv

A rendszer előnyei

Térképszoftver

Hogyan működik a WebEye®?

WebEye® egység bemutatása

Mi a WebEye?

Hajók

Céges járművek

Munkagépek

Fuvarozás

Járműkövetés