Céges járművek

GPS nyomkövető rendszer és fuvar szoftver céges flották számára

Ugye nem mindegy, hogy valamit adok vagy elveszik tőlem?!

A járműkövetés segítségével Ön határozhatja meg, mennyi magánutat számol el munkatársának az ’adok’ elvén és ellenőrizheti azt, hogy mennyi magánutat szeretett volna finanszíroztatni az ’elveszek’ szemléletben. A GPS flottakezelő rendszer alkalmazásával egyszerűen elkülöníthetők a nem munkavégzéshez kapcsolódó utak.

Rendelkezzen bármilyen céges flottával, személyautók, buszok, teherautók, kamionok, munkagépek nyomkövetését biztosítjuk cége számára, segítve ezzel is költségei optimalizálását.

A flottakövetés segítségével mindig megtalálhatja a leghatékonyabb megoldást egy-egy megrendelés teljesítésére, a kiszállási idő és út lerövidítésére.

Teljeskörű InnoSped© szoftver integráció

A fuvarszervező program folyamatosan figyelemmel kíséri üzletkötői tevékenységét
Figyelmeztet, ha egy üzletkötő nem látogatja az ügyfeleit esetleg csak egyet kifelejtett a területén
A tökéletes Supervisor asszisztens bérköltség nélkül!
Részletek iránt érdeklődik? Vegye fel üzletkötőjével a kapcsolatot vagy írjon nekünk!

A menetlevél elkészítés a hasznos munkaidő rovására mehet, a visszaélésekről, pluszban elszámolt kilométerekről és félórákról nem is beszélve.

Generáljon valós adatokkal digitális menetlevelet flottakezelő rendszerből!

Kommunikációs költségeit is lecsökkenheti. Ne telefonálgasson félóránként, nézzen bele GPS műholdas járműkövető rendszerébe, ellenőrizze egyszerre az összes céges autóját.

A műholdas flottamenedzsment segítségével hatékonyan koordinálhatja a munkavégzést, ellenőrizheti a céges járművei által megtett útvonalakat, a valóban munkával töltött időt, kontrollálhatja az üzemanyag fogyását.

Tartsa nyilván rendszerünkben a céges járművek, munkatársak papírjait, azok lejáratáról kérjen figyelmeztetést! Építse be fuvarszervező szoftverünket vállalatirányítási rendszerébe, tegye hatékonyabbá adminisztratív dolgozói munkáját is!