Sofőr műszak ellenőrzése

A járműparkkal rendelkező vállalatok körében egyre elterjedtebb a munkaerő- és járműkontroll, melynek már nem csak lopás megelőző funkciója van, hanem olyan szolgáltatások is kapcsolódhatnak már a műholdas nyomkövető rendszerekhez, melyek a cég működési költségeit nagyban csökkentik. 

A rendszer lehetővé teszi a teljes körű sofőr műszak ellenőrzését olyan funkciók segítségével, mint például a kilométeróra állás és üzemóra, vagy üzemanyag fogyasztás mérése. Egyre fontosabbá vált a cégek számára az ilyen módon megoldott munkaerőkontroll, mivel működési költségeiket csak a sofőr műszak ellenőrzésével csökkentheti. A járművekbe épített Webeye flottamenedzsment rendszer lehetővé teszi a járművek üzemanyagfogyasztásának, a naponta megtett kilométerek számának és az üzemórák számának pontos meghatározását mely segítségével naponta pontosan végrehajtható a sofőr műszak ellenőrzése.
Webeye rendszer segítségével pontos, naprakész információkat kapunk nem csak a jármű fogyasztását, hanem pontos helyét illetően is. Egyre több cég ismeri fel a problémát és alkalmaz műholdas flottamenedzsment rendszert a sofőr műszak ellenőrzésére a munkaerő megbízhatóságának figyelemmel kísérése és a költségek kordában tartásának érdekében.


Kapcsolódó tartalmak

WebEye® AvlG felhasználói kézikönyv

Önnek is van megoldásunk!

Járműkövetés

Fuvarozás

Munkagépek

Céges járművek

Hajók

Mi a WebEye?

WebEye® egység bemutatása

Hogyan működik a WebEye®?

Térképszoftver

A rendszer előnyei

WebEyeŸŸ Online felhasználói kézikönyv