Digitális menetlevél

A járműparkkal rendelkező vállalatok körében egyre elterjedtebb a járműkontroll, melynek már nem csak lopás megelőző funkciója van, hanem olyan szolgáltatások is kapcsolódhatnak már a műholdas nyomkövető rendszerekhez, melyek a cég működési költségeit nagyban csökkentik. 

Ilyenek például a digitális menetlevél, az üzemanyagmenedzsment, a kilométeróra állásának és üzemóra mérése tehát a teljes körű munkaerő kontrol, illetve flottamenedzsment. A járművekbe épített rendszer segítségével digitális menetlevél készíthető, mely segítségével ellenőrizhetővé válik a flotta működése. A digitális menetlevél olyan rögzített adatokat tartalmaz melyek pontosan megmutatják a jármű napi működését, beleértve a kilométerállást, üzemanyag fogyasztást, üzemórát stb. A digitális menetlevelek által rögzített adatok kinyomtatásával csökkenthető a járművezető adminisztrációs munkája, és nem utolsó sorban a cég működési költsége.
Webeye flottamenedzsment rendszer funkciói nem csak a digitális menetlevelet teszik elérhetővé, hanem pontos információt nyújtanak a rendszerbe bevont jármű pontos helyéről a nap bármely szakában.


Kapcsolódó tartalmak

WebEye® AvlG felhasználói kézikönyv

Önnek is van megoldásunk!

Járműkövetés

Fuvarozás

Munkagépek

Céges járművek

Hajók

Mi a WebEye?

WebEye® egység bemutatása

Hogyan működik a WebEye®?

Térképszoftver

A rendszer előnyei

WebEyeŸŸ Online felhasználói kézikönyv