WebEye tájékoztató

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a WebEye eszköz csupán abban az esetben válik alkalmassá az útdíj bevallásra, amint elvégzi az alábbi lépéseket:

1.   Az oldalunkról letöltött, majd a járművek adataival helyesen kitöltött Excel-táblázatot szíveskedjen elküldeni az utdij@jarmukovetes.hu email címre. Minden rendszámhoz a WebEye Magyarország Kft. generál egy ID és egy PIN kódot, amit megküldünk Önnek e-mailben egy tájékoztatóval együtt (további lépések).

2. A http://hu.webeye.eu/online-regisztracio-szerzodeskoteshez/ weboldalon a regisztrációt követően megköti a bevallási közreműködői szerződését a WebEye Magyarország Kft-vel.   A szerződéskötéshez szüksége lesz az adataira (céges adatok), a gépjármű adataira, valamint az általunk megküldött OBU ID-re és PIN-re

3.   Az Ön elektronikus szerződését a rendszerünk e-mail-ben fogja elküldeni Önnek, ezért kérjük, a szerződéskötéskor feltétlenül valós e-mail címet adjon meg! A megkötött elektronikus szerződés ebben a formában már érvényesnek minősül, a továbbiakban azt nem szükséges kinyomtatva is ellenjegyeznie, valamint postai úton eljuttatnia részünkre.

4.   A szerződést követően e-mailben értesítjük Önt, amikor a WebEye Magyarország útdíj rendszerébe az Ön és járműve adatait felvezettük. Ez a regisztráció maximum 1 munkanapon belül megtörténik.

5.   Ezt követően tudja a járművét a HUGO oldalon regisztrálni. Fontos, hogy a HUGO oldalon ugyanazt az OBUID-t és PIN-t használja a járműhöz, mert ha nem egyezik a mi rendszerünkben regisztráltakkal, a HUGO rendszer vissza fogja utasítani a regisztrációt. 

Köszönjük, hogy a WebEye Magyarország Kft-t választotta bevallási közreműködőnek!

A tájékoztatóhoz tartozó Excell-dokumentum innen tölthető le.