Mohács Kupa 2010

A hazai tereprallye versenyszezon idei első és egyben legújabb helyszíne Mohács lesz. A másfélszeres pontértéket adó verseny most ráadásul nemzetközi résztvevőkkel is bővül. Minden együtt van, hogy egy igazán izgalmas versenyt láthasson a nagyközönség. Az össztáv 505, a szelektív szakaszoké 370 kilométer.

A rendező mindemellett a mohácsi futamon "open" kategóriát is kiírt. Ebben a kategóriában nevezhető minden négykerék-hajtású, zártkarosszériás gépjármű, amely széria jellegű jármű és B kategóriás jogosítvánnyal vezethető, valamint nem sérti a hatályos Magyar Közlekedési jogszabályokat, rendelkezik a közúti közlekedésben való részvételhez szükséges engedélyekkel, biztosításokkal és jelzésekkel, valamint a technikai ellenőrök a technikai átvételen versenyzésre alkalmasnak minősítik.

A Mohács Kupa szervizparkja a város főterén, a Széchenyi téren lesz. Itt jelenik meg a Lochner Group, a szakág és a Terep-rallye Országos Bajnokság futamainak technikai partnere is.
Valójában nem másra vállalkoztunk, mint hogy futamról futamra tudósítást adjunk egy technikai sportesemény kulisszatitkairól, a bejárt pálya útvonalakról, sebességekről. Mindezt pedig azért, hogy egy kicsit mindenkihez közelebb hozzuk a versenyt, no meg hogy a futamot bárki figyelemmel kísérhesse online!

A verseny helye és ideje: Mohács – 2010. március 26-28.
Hivatalos rajt időpont: 2010. március 26. péntek 15:00 - Rajtceremónia (1. napi szakasz rajtja)
A verseny rendezője: NAVIGÁTOR Sportmédia Kft.