II. Rábaköz Kupa

A harmadik futamra érkezett nevezések száma ismét rekordokat döntöget. A Rábaköz Kupán sok külföldi induló teszi tiszteletét, Lengyelországból, Szlovákiából, Csehországból, Németországból, sőt Norvégiából is érkeznek résztvevők.
Az előfutóban Szabó László, a magyar terep-rallye bajnokság Motor/Quad kategóriájának 2007-es és 2009-es bajnoka és fia, Szabó Krisztián, autocross Európa-bajnok versenyző áll rajthoz. A futam nagy szenzációjának ígérkezik egy új páros debütálása. A MotoGP világbajnoka, Talmácsi Gábor és navigátora, Stefano Favaro vág neki sárnak, esőnek, éles kanyaroknak.
És hogy a Megasztáros hagyományok is folytatódjanak a szervizparkban egy újabb Megasztárt, Gáspár Lacit köszönthetjük majd a rendezvény sztárvendégeként.
A Tereprallye Országos Bajnokság harmadik futama Győr-Moson-Sopron megyében, a Rábaközi kistérségben kerül megrendezésre. A verseny össztávja 519 km, a szelektív szakaszok össztávja 370 km.
A rendező a Rábaköz Kupán kiírja az OPEN kategóriát. Az OPEN kategóriában nevezhető minden négykerék-hajtású, zártkarosszériás gépjármű, amely széria jellegű jármű és B kategóriás jogosítvánnyal vezethető, valamint nem sérti a hatályos Magyar Közlekedési jogszabályokat, rendelkezik a közúti közlekedésben való részvételhez szükséges engedélyekkel, biztosításokkal és jelzésekkel, valamint a technikai ellenőrök a technikai átvételen versenyzésre alkalmasnak minősítik.
A Rábaköz Kupán ismételten megjelenik a Lochner Group, a szakág és a Terep-rallye Országos Bajnokság futamainak technikai partnere is.

A verseny helye és ideje: Kapuvár – 2010. május 7-9.
Hivatalos rajt időpont: 2010. május 7. péntek 17:00 - Rajtceremónia (1. napi szakasz rajtja)
A verseny rendezője: Navigátor Sportmédia Kft.