Flúgos Futam

A Flúgos Futam egy jótékonysági autós - motoros túra, melynek fő célkitűzése, hogy a befolyt támogatásokból a Magyar Gyermekmentő Alapítvány számára mentőautót vásároljanak.
Idén a Lochner Kft. segítségével most Ön is szemtanúja lehetett a rendezvénynek és online nyomon követhette a résztvevők járműveit.

A futam ideje: 2010. szeptember 25-26.

Bővebb információ a www.flugosfutam.com oldalon.

Ide kattintva tekinthető meg, hogy milyen is volt a 2010 -es márciusi Flúgos Futam.

Mi a teendője, ha múltbeli eseményeket szeretné megtekinteni?

A Flúgos Futam résztvevői által megtett útvonal az interneten továbbra is elérhető marad. Tekintse meg ismét, hogy merre jártak a versenyzők! Ha fel kívánja eleveníteni a múltbeli eseményeket, a versenyzők által bejárt útvonalakat, nem kell mást tennie, mint követni az alábbiakat:

Töltse ki a fejlécben lévő belépőfelület mezőit a következők szerint:

Felhasználói név: flugosfutam
Jelszó: flugosfutam

A Belép majd a Járműveim gombra kattintva egy térképes felületre léphet be, ahol kétféleképpen tájékozódhat:

1.
Amennyiben a konkrét autóra kíváncsi, akkor a járműkövetés szoftver baloldalán, a Rendszám mezőben válassza ki az autót. Ezt követően az Időszaknál válassza ki 2010. szeptember 25-ét, mint induló dátumot (-Tól), kezdőidőpontnak pedig 8 óra 00 percet (a hivatalos rajt időpontja). Záródátumként (-Ig) adja meg például szeptember 26-át, a keresés záróidőpontjának pedig hagyja változatlanul a 00 óra 00 percet (ezzel a szűrőfeltétellel az első nap útvonalát tekintheti meg).
Minden egyéb beállítást változatlanul hagyva, az Útvonalra, majd az OK gombra kattintva máris láthatja a választott autó által bejárt útvonalat mind táblázatos formában, mind térképen megjelenítve. A térképen való navigáláshoz használja a bal- és a jobbegér gombokat!
Ha egy kicsit részletesebb adatokra lenne kíváncsi, akkor az Állásidőt állítsa 0 percre és minden egyéb beállítást változatlanul hagyva kattintson az OK gombra.
A Pozíció oszlopban található helyszínekre kattintva, az adott időponthoz tartozó földrajzi pozíciót ellenőrizheti a térképen.

2.
Amennyiben több autó egy pillanatnyi helyzetére kíváncsi, úgy az előbbiekhez képest annyiban változik a beállítás, hogy a Rendszám alatti autónevek figyelmen kívül hagyhatók.
A pozíció lekérdezés szempontjából a záródátum (-Ig) és záró időpont megadása az elsődleges (ha például arra lenne kíváncsi, hol voltak a versenyzők az indulás napján délben, akkor záródátumnak és időpontnak szeptember 25. - 12 óra 00 percet kell megadnia).
A legyűjtéshez még egyet kell tennie: minden egyéb beállítást változatlanul hagyva az Utolsó pozíciót (OK gomb előtti lenyíló ablakban) választva az OK gombra kattintania.
Az ezt követően megjelenő táblázatban az egyes autók utolsó jeladásainak időpontjai, a térképen pedig a kiválasztott időpontnak megfelelő földrajzi helyzetük látható.

Jó szórakozást kívánunk!